Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, HELMEPA

http://www.helmepa.gr/


Τι είναι η HELMEPA;



Είναι η κοινή πρωτοβουλία Ελλήνων ναυτικών και πλοιοκτητών που διακήρυξαν το 1982 στον Πειραιά, πως εθελοντικά αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εξαφανίσουν τη θαλάσσια ρύπανση που προέρχεται από τα πλοία και να ανυψώσουν το επίπεδο ασφάλειας σε αυτά.


http://www.helmepajunior.gr/index.php

Είναι ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα της HELMEPA που προσφέρει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε 4.000 μικρούς μαθητές που γίνονται εθελοντικά μέλη του, να ενημερωθούν και αναλάβουν δράση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της πατρίδας μας.

Οργανωμένοι σε Ομάδες των 10 και υπό την επίβλεψη ενός εθελοντή εκπαιδευτικού, οι μαθητές επιλέγουν και πραγματοποιούν δραστηριότητες του Προγράμματος για διάστημα ενός έτους.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Παιδική HELMEPA" πραγματοποιείται από το "Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση". Το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο είναι πιστοποιημένο από τoν Γερμανικό Νηογνώμονα σύμφωνα με το Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008.



http://www.helmepacadets.gr/

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο των Ναυτίλων της HELMEPA!

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το θαλάσσιο περιβάλλον και τη σημασία του για τη ζωή στον πλανήτη μας, τη ναυτιλία, τις επιστήμες της θάλασσας, τις προοπτικές για σταδιοδρομία στα θαλάσσια επαγγέλματα καθώς και προτεινόμενες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Καλή πλοήγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις